Proclaimer

De website van Maalwerk Koffie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgezet en ingevuld. We doen ons uiterste best om de informatie die op deze website staat bij te houden en actueel te houden. Toch komt het soms voor dat sommige informatie niet klopt. Dit kan gaan om prijzen van producten, maar ook informatie over koffiemachines of achtergrond informatie. Daarom willen we je erop wijzen dat de inhoud van deze website ter informatie is. Je kunt dus geen rechten ontlenen aan deze informatie. Ook niet aan de tarief of prijs informatie.

Een uitzondering hierop zijn de algemene voorwaarden van Maalwerk Koffie, waaraan rechten kunnen worden ontleend, indien ze door jou uitdrukkelijk zijn aanvaard bij het plaatsen van een of meer orders. Op alle offertes, producten en diensten van Maalwerk Koffie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Maalwerk Koffie behoudt zich het recht voor om de informatie op de website te allen tijde te verbeteren of anderszins te wijzigen.

Maalwerk Koffie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van deze site of het gebruik van de informatie die op deze site wordt verstrekt, tenzij deze schade het gevolg is van opzet of grove schuld onzerzijds. Maalwerk Koffie kan er niet voor instaan dat de informatie op deze website geschikt is voor het doel waarvoor de informatie door u wordt geraadpleegd.

Alle rechten voorbehouden. Geen enkele tekstuele en/of grafische weergave van deze website mag worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt, in welke vorm of op welke wijze dan ook, of worden opgeslagen in een geautomatiseerd (gegevens)bestand, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Maalwerk Koffie.

Maalwerk Koffie is niet aansprakelijk voor misbruik door derden van door copyright beschermde informatie.

De waardering van maalwerkkoffie.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 204 reviews.