In de horeca

Twee espressoglazen met maalwerk logo onder een barista koffiemachine

Goede koffie is meer dan smaak

Een kopje dat net niet lekker op het schoteltje past, een te sterke of te slappe bak koffie, theezakjes die scheuren of personeel dat niet goed met de machines kan werken…

Als horeca eigenaar weet je als geen ander hoe belangrijk een goede sfeer in een zaak is. Klanten voelen perfect aan of ze nog een bakje zullen nemen of niet. Daar speelt koffie een belangrijke rol bij. Van smaak tot presentatie moet het goed aanvoelen. En dat is een vak apart.

De keuze voor koffie gaat in de horeca nou eenmaal verder dan alleen de smaak en de levering. Het gaat om het totale plaatje, inclusief de merkbeleving.

Maalwerk als horeca partner

Voor de optimale koffiebeleving in de horeca heeft Maalwerk een uitgekiend totaalconcept. Je kunt bij ons namelijk niet alleen terecht voor goede koffie, maar ook voor de lekkerste thee, zowel los als verpakt, de beste koffiemachines, prachtig servies, barista trainingen en een compleet ‘around the cup’ assortiment.

Daarnaast geeft Maalwerk als kleinschalige lokale koffiebranderij je zaak iets extra’s, iets bijzonders. “Hé, wat leuk deze koffie komt ja uit Delfzijl” is een veelgehoorde uitspraak. Omdat we onze koffie’s zelf vers branden kunnen we een consistente smaak, volledig afgestemd op het karakter van jouw zaak creëeren.

Ook zijn we ons als kleinschalige partner bewust van het effect dat een langlopend contract op je zaak kan hebben. Daarom leveren we al onze diensten en producten zonder langdurige contracten. Wat we wél bieden voor onze horeca-partners zijn de voordelen van een zakelijk account!

Erik Poelstra houdt een Maalwerk cappucino op bij een horeca machine

Around the Cup

Totaal assortiment. Maalwerk levert alles rondom het kopje koffie. Compleet voorzien van suiker, melk, koekjes, honing voor de thee.

Koffie gereedschap

We leveren al het randmateriaal voor de beste koffie! Van barista tools zoals tampers en weegschalen tot theezeefjes en magic tea filters.

Geen koffiecontract

We erken met eerlijke prijzen zonder contracten. Je hebt als ondernemer altijd de vrijheid om te gaan en te staan waar je wilt. Dat noemen we eerlijk zaken doen.

Barista trainingen

Speciaal georganiseerde barista trainingen voor Horeca personeel. Blijf op top niveau en serveer je klanten alleen het allerbeste!

Je eigen melange

Samen zoeken we naar de melange voor jouw zaak! Inclusief eigen label. Verkoop je eigen koffie in je zaak, niet alleen per kopje, maar ook per zak.

Erik Poelstra opent de koffiebrander machine en koffiebonen rollen eruit

Zakelijk account voor horeca

Heb je grotere hoeveelheden koffie en thee nodig voor horeca? Dan kun je een zakelijk account aanvragen bij Maalwerk Koffie en je bestellingen zakelijk doen. Zo kun je:

  • Gebruik maken van voordelige staffelkortingen
  • Gemakkelijk offertes aanvragen voor ons zakelijk assortiment
  • Offertes vanuit je eigen account omzetten naar een bestelling
  • Achteraf betalen op factuur

Op zoek naar een goede horeca partner?

We maken graag een vrijblijvende afspraak en komen bij je langs om sfeer te proeven. Tijdens de kennismaking bespreken we je wensen op koffiegebied en kijken we welke stappen nodig zijn om jouw ideale koffiebeleving vorm te geven!

De waardering van maalwerkkoffie.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 204 reviews.