In de winkel

Groninger bonen maalwerk

Op zoek naar iets nieuws

Koffie is ‘hot’! Wie goed in de winkels rondkijkt ziet dat de dagen van Douwe Egberts zijn geweest. Ook de traditionele ‘dure’ italiaanse koffiemerken behoren inmiddels tot de gevestigde orde. De consument is op zoek naar iets nieuws. Iets bijzonders. Iets met een verhaal. En dan het liefst duurzaam en lokaal.

Nu is ons klimaat niet geschikt om koffie te verbouwen, maar Maalwerk Koffie is wel de meest Noordelijke koffiebranderij van Nederland! Daarnaast worden al onze bonen handmatig geselecteerd en in kleine batches gebrand. Hierdoor heb je altijd verse koffie.

Maalwerk heeft daarnaast in kleine oplages bijzondere brandingen en smaken zoals ‘Groningse bonen’. Ook kun je voor je eigen winkel of evenement een eigen melange laten samenstellen!

Maalwerk assortiment voor winkeliers

Maalwerk Koffie heeft speciaal voor winkeliers een aantrekkelijk en gevarieerd aanbod ontwikkeld. Hiermee krijgt het bestaande koffie-assortiment een mooie uitgebreide lokale en duurzame uitstraling.

Ook voor winkels die bijvoorbeeld lokaal assortiment verkopen is Maalwerk Koffie zeer geschikt. Handmatig gebrand en verpakt in de haven van Delfzijl is het een mooie aanvulling op het assortiment.

Met een eigen zakelijk account bestel je eenvoudig koffie’s en toebehoren voor de zakelijke markt. Ook offertes aanvragen is gemakkelijk gemaakt!

Erik Poelstra houdt een Maalwerk cappucino op bij een horeca machine

Maalwerk is reeds verkrijgbaar bij de volgende winkels in de regio:

Erik Poelstra opent de koffiebrander machine en koffiebonen rollen eruit

Zakelijk account voor winkeliers

Heb je grotere hoeveelheden koffie en thee nodig om door te verkopen in je eigen winkel? Dan kun je een zakelijk account aanvragen bij Maalwerk Koffie en je bestellingen zakelijk doen. Zo kun je:

  • Gebruik maken van voordelige staffelkortingen
  • Gemakkelijk offertes aanvragen voor ons zakelijk assortiment
  • Offertes vanuit je eigen account omzetten naar een bestelling
  • Achteraf betalen op factuur

Maalwerk koffie ook in jouw winkel?

We maken graag een vrijblijvende afspraak en komen bij je langs voor een kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken we de mogelijkheden voor zakelijke inkoop en verkoop van onze koffie’s en bekijken we welke stappen er allemaal nodig zijn.

De waardering van maalwerkkoffie.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 204 reviews.