Op het werk

Groninger bonen maalwerk

Koffie die aansluit bij de zaak

Niets is zo vervelend als een koffieautomaat die niet goed functioneert. Of koffiemelk dat altijd op is, of niet meer voldoende theezakjes op voorraad. Dat komt niet goed over op een potentiële klant of zakenrelatie. Met een goed verzorgde kop koffie presenteer je je optimaal. Uit onderzoek is gebleken dat 95% van de werknemers vindt dat goede koffie bijdraagt aan een betere werksfeer. Gewoon werken wordt lekker werken. Vergaderingen en brainstormsessies worden met goede koffie al snel veel productiever. En zakenrelaties komen eerder op bezoek. Al is het maar voor de koffie.

Daarbij kun je niet voorbereid genoeg zijn, de een drinkt het zwart, met een of twee klontjes, met een scheutje of een halfje melk, met zoetjes en ga zo maar door.

Of je nou voor jezelf een kopje haalt, voor je collega’s of voor die meeting met een klant. De koffie moet goed zijn. En het liefst ook snel klaar. Niet te heet en niet te koud, niet te sterk en niet te slap. Met een goede bak koffie start je je dag, de meeting, iets moois.

Maalwerk als partner voor de zaak

Maalwerk biedt een compleet en goed koffieconcept voor bedrijven die hun presentatie en werknemers serieus nemen. Het is de eerste kennismaking richting je klanten en een goede investering in het personeel. Daarnaast haal je met het kleinschalige en lokaal gebrande Maalwerk Koffie iets unieks in huis. Het is een ijsbreker voor het gesprek met die nieuwe klant en geeft een leuke uitstraling aan je bedrijf.

Maalwerk biedt een volledig concept en heeft koffiemachines en toebehoren voor de zakelijke markt. Of het nou gaat om een volle kantine of een (gedeeld) kantoor met een paar werknemers, met onze machines en koffies ben je verzekerd van een volledig concept.

De keuze hangt vaak af van verschillende factoren zoals het aantal kopjes koffie per uur/dag, het aantal gebruikers, het bedieningsgemak, type ingrediënten onderhoudsmogelijkheden en service. Wij leveren apparatuur van gerenommeerde bedrijven als Animo, Bravilor, La Rhea & Jura.

We zijn daarnaast een totaalleverancier, dus je kunt bij ons terecht voor alle mogelijke producten en ingrediënten in en rondom de koffiemachine. Denk bijvoorbeeld aan koffie, thee, topping, cacao, suiker, melk, koekjes, honing, roerstaafjes en bekers.

Erik Poelstra houdt een Maalwerk cappucino op bij een horeca machine

Around the Cup

Totaal assortiment. Maalwerk levert alles rondom het kopje koffie. Compleet voorzien van suiker, melk, koekjes, honing voor de thee.

Geen koffiecontract

We erken met eerlijke prijzen zonder contracten. Je hebt als ondernemer altijd de vrijheid om te gaan en te staan waar je wilt. Dat noemen we eerlijk zaken doen.

Koffiemachines

Ruime keuze in koffiemachines voor iedere situatie. Afhankelijk van bedieningsgemak en dagelijks gebruik en onderhoud adviseren we je bij de aanschaf.

Je eigen melange

Samen zoeken we naar de melange voor jouw zaak! Inclusief eigen label. Verkoop je eigen koffie in je zaak, niet alleen per kopje, maar ook per zak.

Erik Poelstra opent de koffiebrander machine en koffiebonen rollen eruit

Zakelijk account voor bedrijven

Heb je grotere hoeveelheden koffie en thee nodig voor je bedrijf? Dan kun je een zakelijk account aanvragen bij Maalwerk Koffie en je bestellingen zakelijk doen. Zo kun je:

  • Gebruik maken van voordelige staffelkortingen
  • Gemakkelijk offertes aanvragen voor ons zakelijk assortiment
  • Offertes vanuit je eigen account omzetten naar een bestelling
  • Achteraf betalen op factuur

Op zoek naar een goede zakelijke partner?

We maken graag een vrijblijvende afspraak en komen bij je langs voor een kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken we je wensen op koffiegebied en kijken we welke stappen nodig zijn dit te realiseren!

De waardering van maalwerkkoffie.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 206 reviews.